Skip to Content

Brusselse socialisten hebben nieuw voorzittersduo

Elke Roex en Stijn Croes verkozen tot voorzitter sp.a Brussel

Op haar congres in het Brusselse Muntpunt kozen de leden van de Brusselse sp.a voor Elke Roex en Stijn Croes als hun nieuwe voorzittersduo. Elke Roex, schepen in Anderlecht en daarvoor volksvertegenwoordiger in het Vlaams parlement en het Brussels parlement, en Stijn Croes, voormalig voorzitter van de Elsense sp.a-afdeling moeten de partij de komende jaren verder uitbouwen en verbreden. 

“Voor de gewestverkiezingen hebben we ervoor gekozen om met een breed progressief stadsproject One.Brussels-sp.a naar de Brusselse kiezer te trekken,” aldus Roex. “Het komt er nu op aan om de opgebouwde basis te betrekken in het uitdiepen van dit stadsproject zonder de eigenheid van het socialisme uit het oog te verliezen.”

 

Croes vult aan: “Met One.Brussels-sp.a hebben we kunnen laten zien, dat we de Brusselaars kunnen verbinden met een positief toekomstproject. Samen met onze leden, mandatarissen op lokaal niveau, parlementsleden en staatssecretaris, hebben we de ideale mix in huis om van Brussel een nog betere plek te maken voor te leven, te wonen en te werken.”

Over one.brussels-Vooruit