Buurtfeest met boeken in Elsene

Maite Morren (sp.a) nodigt uit voor de Sans Souci Boekenbaz’art

Op zaterdag 20 mei 2017 vindt de jaarlijkse Sans Souci Boekenbaz’art plaats van 14 tot 19 uur. Het belooft opnieuw een spetterend boekenfestival te worden met een gezellige tweedehandsboekenmarkt, literaire animaties en levendig straattheater.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Bibliotheek Sans Souci samen met lokale partners en buurtbewoners de Boekenbaz’art: een buurtfeest en tweedehandsboekenmarkt ineen. Er zijn tal van animaties, muziek, theater, een speelstraat voor de kinderen, eten en drinken… Een kleine greep uit het mooi gevulde programma: het concert ‘Ma Mie Forêt’ van kinderliedjesband Ici Baba, de opzwepende muziek van de fanfare Remork & Karkaba, het tweetalige toneelstuk Verloren/Perdu (+ 8 jaar) van de Kopergietery, een literaire tattooshop en veel meer…

Schepen van Nederlandstalige cultuur Maite Morren kijkt er al naar uit:

Het belooft opnieuw een heel gezellig samenzijn te worden voor liefhebbers van boeken, jong en oud. Boekenbaz’art is ook een mooi toonbeeld van een dynamische samenwerking tussen verschillende actoren in de wijk. Het event is ook de ideale gelegenheid om de pas gerenoveerde bibliotheek te bezoeken.”

Er is nog plaats voor de meertalige tweedehandsboekenmarkt, inschrijven kan via elsene@bibliotheek.be of 02 515 64 50.

Alle info is terug te vinden op:

www.boekenbazart.be

www.facebook.com/boekenbazart

Contacteer ons
Maite Morren schepen Nederlandstalige cultuur Elsene, sp.a
Maite Morren schepen Nederlandstalige cultuur Elsene, sp.a
Over sp.a fractie Brussels Parlement

sp.a fractie Brussels Parlement
Lombardstraat 57
1005 Brussel