Is opgroeien altijd rechtdoor of kan het ook met het betere bochtenwerk?

Afterwork gespreksavond met Brusselse jongeren, Joost Bonte en John Crombez over jongeren in of met ervaring in de jeugdhulpverlening

Curieus Brussel en Sp.a Brussel slaan de handen in elkaar en organiseren een afterworkavond waar Brusselse jongeren vanuit Cachet Vzw zelf het woord nemen. Cachet is een organisatie door en voor jongeren met een ervaring in de jeugdhulpverlening. Deze jongeren kunnen beter dan eenieder benoemen hoe wij hen kunnen bijstaan om ondanks hier en daar een obstakel op de weg op te groeien tot volwassenen die hun eigen leven in handen hebben. Zij worden aangevuld door Joost Bonte en John Crombez vanuit hun ervaringen op politiek –en beleidsvlak.

Elk jaar wordt op 20 november de Internationale Dag van de Rechten van het Kind gevierd. Wij kijken die avond dan ook met de bril van de kinderrechten én met de overtuiging dat die bril van de kinderrechten ook diegene is die iedereen moet opzetten die professioneel of vrijwillig met kinderen omgaat. De maatschappij moet al onze jongeren een perspectief bieden of op zijn minst het signaal geven ‘we care’. Met deze avond én de verkoop van cuberdons tvv de Rode neuzen-actie willen we alvast dat doen. 

Inleidend woord: Bruno Vanobbergen
Afsluitend optreden van Si-G & Omar G - WAT WIL JE DAN

sp.a Brussel verkoopt die avond cuberdons voor de Rode Neuzen actie van VTM, Belfius en Q-Music.

Beursschouwburg, Auguste Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel, 18 uur
Reserveren aanbevolen: info.brussel@curieus.be

 

 

Contacteer ons
Over sp.a fractie Brussels Parlement

sp.a fractie Brussels Parlement
Lombardstraat 57
1005 Brussel