PS – sp.a stelt lijst voor in Molenbeek

PS – sp.a stelt lijst voor in Molenbeek

6 sp.a kandidaten tussen de 45 kandidaten op een erg diverse lijst

Gisteren werden de 34 eerste plaatsen op de lijst PS – sp.a voor de gemeenteraadsverkiezingen in Molenbeek voorgesteld. Het is een erg diverse en jonge lijst geworden, zoals Molenbeek zelf ook een erg diverse en jonge gemeente is. De lijst telt 6 jongeren, verschillende arbeiders, en mensen uit verschillend beroepsgroepen gaande van student over verpleegster en voormalig politiecommissaris. Cathérine Moureaux (PS) trekt de lijst.

De lijst PS – sp.a telt 6 sp.a kandidaten. Zij brengen een mengeling van vernieuwing en ervaring en wonen in de verschillende uithoeken van de gemeente.

 

Kopstuk Jef Van Damme (39, 3de van links op de foto), voormalig schepen van Mobiliteit in Molenbeek en nu fractieleider in de Molenbeekse gemeenteraad en het Brussels Parlement voor sp.a staat op de 6de plaats. Hij woont bij het Weststation. Hij zal zich in de campagne concentreren op een beter bestuur voor de gemeente en het veiligheidsbeleid. Sp.a speelt hem als kopstuk uit in deze campagne.

Molenbeeks gemeente- en OCMW-raadslid Tania Dekens (47, 2de van links op de foto) staat op de 3de plaats van de lijst PS-sp.a. Zij is administrateur-generaal van Famifed (kinderbijslag) en overheidsmanager van het jaar. Ze woont bij het Hertogin van Brabantplein en zal focussen op het sociaal beleid van de gemeente en op werk.

Op 17 staat Sandra Noben (42, 3de van rechts op de foto). Zij werkt op de dienst verslaggeving van Brussels en federaal Parlement, is journaliste en woont in de Maritiemwijk. Haar campagne zal sterk inzetten op een verbetering van de openbare netheid.

Saliha Raïss (30, links op de foto) staat op de 19de plaats. Zij is kabinetschef van Fouad Ahidar in het Brussels Parlement, woont in de Machtenswijk en zal campagne voeren voor en met jongeren.

Federico Mori (34, 2de van rechts op de foto) bevindt zich op de 34ste plaats. Hij heeft de Italiaanse nationaliteit en werkt voor het Europees Parlement. Hij richt zich op de vele expats die in Molenbeek wonen via de campagne ‘I vote where I live’ en wil inzetten op gelijke kansen.

Christophe Madam (42, rechts op de foto) staat op plaats nr. 42. Hij werkt als ingenieur en focust zich in de campagne sterk op betaalbare en kwaliteitsvolle huisvesting.

Jef Van Damme:

“We hebben een sterke lijst met een mooie mix van vernieuwing en ervaring. De 6 sp.a kandidaten op de lijst zullen elk, vanuit hun eigen achtergrond, eigen accenten leggen maar wensen vooral als ploeg op te komen. Het wordt een intense campagne, maar ik ben zeker dat we een goed resultaat zullen halen.”

Contacteer ons
Jef Van Damme fractieleider sp.a Molenbeek, sp.a Molenbeek
Tania Dekens ocmw raadslid & gemeenteraadslid Molenbeek, sp.a Molenbeek
Jef Van Damme fractieleider sp.a Molenbeek, sp.a Molenbeek
Tania Dekens ocmw raadslid & gemeenteraadslid Molenbeek, sp.a Molenbeek
Over sp.a fractie Brussels Parlement

sp.a fractie Brussels Parlement
Lombardstraat 57
1005 Brussel